Eerste Roosendaalse Smalfilm Amateurs - sinds 1952

Eerste Roosendaalse Smalfilm Amateurs - sinds 1952

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
ReedErsa website 2.0


Zoals je ziet heeft de Ersa website een zogenaamde make-over gekregen. Hier lees je wat nieuw is en hoe jij kunt bijdragen!

1 Vormgeving

De nieuwe vormgeving leest meer als een magazine, is overzichtelijker meer clean en richt zich op de artikelen. Zodra je een artikel leest, kun je via de hyperlinks verder navigeren of zoeken binnen alle artikelen. Via het boven menu kun je direct naar verschillende categorieën toe.

2 Tips & Trucs

We hebben een Tips & Trucs pagina toegevoegd aan de website. Nu kunnen we als Premiere Pro, Edius, MAGIX en Final Cut Pro X gebruikers samen een Nederlandstalige Know-How database bouwen, waar iedereen wat aan heeft. Ook kun je je werk laten zien aan elkaar en met elkaar in discussie gaan via het speciale Ersa Vimeo kanaal (account) . Hou het gezellig, geef elkaar op constructieve wijze de ruimte en gebruik deze niet als commercieel terrein. We moderaten het de website en behouden het recht om berichten te verwijderen.

3 Gastbijdragen
We geven lezers van de site de mogelijkheid om gastbijdragen te leveren aan de site in de vorm van gast-artikelen. Heb je hier ideeën voor, mail die dan even naar webmaster@ersaroosendaal.nl of gebruik het contactformulier.
De webmaster houdt altijd het recht om ideeën en artikelen aan te passen, te wijzigen of te weigeren.

Voor de toekomst hebben we nog meer plannen met de site en een hoop nieuwe ideeën in de steigers staan. Voor nu, veel lees plezier!